Philips 273V7QDSB 27″ Full HD IPS -näyttö

179,90 

Philips 273V7QDSB on täydellinen yleiskäyttöinen näyttö, jonka upeat kuvat ulottuvat reunasta reunaan.

IPS-näyttöjen edistyksellisen tekniikan ansiosta saat erittäin laajat katselukulmat, jotka mahdollistavat näytön katsomisen lähes mistä tahansa katselusuunnasta. Tavanomaisista TN-näytöistä poiketen IPS-näyttöjen kuva on erittäin terävä ja värit elävät. Niinpä ne ovat ihanteellisia valokuvien ja elokuvien katseluun, internetin selaamiseen sekä tarkkaa värien erottelua ja yhtenäistä kirkkautta vaativien ammattisovellusten käyttöön.

Kuvanlaatu vaikuttaa katseluelämykseen. Tavalliset näytöt tuottavat kelvollista kuvaa, mutta miksi tyytyä siihen, kun voi nauttia yksityiskohtaisesta tarkkuudesta, kirkkaista sävyistä, upeasta kontrastista ja realistisista väreistä tehostetun Full HD 1920 x 1080 -tarkkuuden ansiosta.

Philips-näyttöjen reunukset ovat äärimmäisen ohuet, mikä vähentää häiriötekijöitä ja tarjoaa mahdollisimman suuren kuva-alan. Ohuet reunat sopivat erinomaisesti esimerkiksi peleissä, graafisessa suunnittelussa ja ammattisovelluksissa käytettäviin usean näytön järjestelmiin, joissa ohutreunaisilla näytöillä luodaan yhden suuren näytön vaikutelma.

SmartContrast on Philipsin tekniikka, joka analysoi tarkastelemasi sisällön, säätää värit automaattisesti ja ohjaa taustavalon voimakkuutta digitaalisen kuvan ja videon kontrastin tehostamiseksi dynaamisesti, kun peleissä on tummia värisävyjä. Kun säästötila on valittuna, kontrasti ja taustavalo muuttuvat täydellisiksi toimistosovelluksia varten ja virrankulutuksen vähentämiseksi.

SmartImage on Philipsin kehittämä, alan johtava tekniikka, joka analysoi näytön kuvaa ja takaa optimaalisen näyttötehon. Kätevässä käyttöliittymässä voit valita useita tiloja esimerkiksi toimistoa, valokuvia, elokuvia, pelejä ja virransäästöä varten. Valitsemasi toiminnon mukaan SmartImage optimoi näytön suorituskyvyn dynaamisesti parantamalla kontrastia, värien kylläisyyttä sekä kuvien ja videokuvan tarkkuutta. Säästötilan ansiosta näyttö säästää virtaa merkittävästi. Voit hallita kaikkia tiloja reaaliajassa yhdellä painikkeella!

LED-taustavalolla varustetuissa näytöissä säädetään kirkkautta tavalla, joka joillekin käyttäjille näkyy näytön välkkymisenä. Tämä aiheuttaa silmien väsymistä. Philipsin Flicker-Free-tekniikka käyttää uutta tapaa säätää kirkkautta ja vähentää siten välkkymistä, jolloin näytön katselu on miellyttävämpää.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että LED-näyttöjen lyhyen aaltopituuden siniset valonsäteet voivat ultraviolettivalon tavoin aiheuttaa vauriota silmille ja vaikuttaa näköön pitkällä aikavälillä. Hyvinvointia edistämään kehitetty Philips LowBlue -tila vähentää haitallista lyhyen aaltopituuden sinistä valoa älykkään ohjelmistotekniikan avulla.

Tekniset tiedot:

Näytön koko: 27″
Paneeli: IPS
Resoluutio: 1920 x 1080 (kuvasuhde: 16:9)
Virkistystaajuus: 60Hz
Näytön pinta: heijastamaton
Kirkkaus: 250 cd/m2
Kontrasti: natiivi 1000:1
Pikselikoko: 0,311mm
Katselukulmat (vaaka/pysty): 178°/178°
Vasteaika: 8ms (harmaasta harmaaseen)
Kaiuttimet: Ei
Liitännät: VGA, DVI-D, HDMI
Jalustan kallistus: +20°~-5°
Jalustan kääntö: Ei
Jalustan korkeuden säätö: Ei
Pivot-säätö: Ei
Flicker-free: Kyllä
Low Blue Light: Kyllä
AMD FreeSync: Ei
NVIDIA G-SYNC: Ei
VESA-seinäkiinnitys: 100 x 100mm
Kensington-lukkoliitäntä: Kyllä
Mukana toimitettavat kaapelit: 1,8 m VGA-kaapeli, 1,8 m virtakaapeli
Sertifioinnit: CU, SEMKO, cETLus, TUV/ISO9241-307, WEEE, TCO-sertifioitu, CE-hyväksytty, FCC-luokka B, ICES-003, RCM, VCCI, CECP
Fyysiset Mitat jalustan kanssa (LxKxS): 612 x 453 x 227mm
Fyysiset mitat ilman jalustaa(LxKxS) 612 x 367 x 45mm
Paino jalustalla: 4,50kg
Takuu: 36kk

2 varastossa