ASUS ROG Strix G15 / 3600X / GTX 1660 Ti 6GB / 512Gt NVMe SSD / 16Gt DDR4 / Win 10

849,00 

ROG Strix G15 on pelkistetyn tyylikäs pelipöytätietokone, joka takaa erinomaisen suorituskyvyn kompaktissa koossa – paino 11 kg ja tilavuus 29 L. Tarkkaan harkitut yksityiskohdat, kuten koneeseen sisäänrakennettu kantokahva ja kuulokekoukku tekevät siitä helposti mukaan otettavan ja muokattavat Aura Sync- yksityiskohdat antavat jokaisen pelaajan ilmaista omaa uniikkia tyyliään.

ROG Strix G15 on varustettu huipputehokkaalla AMD RYZEN 5 3600X -kuusiydinsuorittimella, erityisesti PC-pelaamiseen suunnitellulla, NVIDIA:n GeForce GTX 1660Ti -näytönohjaimella, sekä 16 Gt (2 x 8Gt – dual channel) 3200 Mhz DDR4-keskusmuistilla. Tallennustilana erittäin nopea 512 Gt PCIE NVME SSD-asema, joka vauhdittaa järjestelmän toimintaa entisestään, ladaten Windowsin ja kaikki käynnistämäsi pelit ja ohjelmistot silmänräpäyksessä. ROG Strix GA15:n tehokkaista komponenteista saadaan irti maksimaalinen teho älykkään jäähdytysjärjestelmän avulla. Kattava jäähdytys takaa pitkäkestoisen tehon tinkimättömään suorituskykyyn. Laajennetut tuuletuskanavat rungon kaikilla puolilla ohjaavat ilmavirtausta usean kanavan läpi, jotka erottavat suorittimen ja näytönohjaimen virtalähteestä ja tallennustilasta lämpöhäiriöiden minimoimiseksi ja matalamman ympäristön lämpötilan mahdollistamiseksi. Parempi sisäjäähdytys tarkoittaa esimerkiksi sitä, että voit pitää korkean FPS: n pelaamisen aikana. Virtaa pelaamiseen saat tehokkaasta 500W (80 PLUS) Bronze- sertifioidusta virtalähteestä. Erinomaisen hyötysuhteen ansiosta virtalähde kuluttaa vähemmän sähköä ja tuottaa vähemmän lämpöä. Vain ROG-laitteista löytyvä Armoury Crate on järjestelmän hallinta- ja valvontasovellus, joka parantaa pelikokemuksia mahdollistamalla tuulettimien nopeuksien, suorittimen ja muistin käytön sekä lataustilojen seurannan. Lisäksi se varoittaa automaattisesti, mikäli järjestelmä ylittää lämpötila- tai jänniterajat.

G15 antaa mahdollisuuden nopealle lataamiselle ja datansiirrolle USB-C -portin kautta, 10bps siirtonopeutta USB 3.2 Gen 2 -portin kautta ja siinä on viisi Type-A USB 3.2 Gen 2 -porttia jotka antavat tarpeeksi tilaa kaikille suosikkilisälaitteillesi. Pelaamiseen tai 4K videostriimaamiseen isolla näytöllä tietokoneessa löytyy HDMI 2-0b -portti ja voit kytkeä korkealla virkistystaajuudella varustetun pelinäyttösi DisplayPort 1.4 ulostulojen kautta koneeseen. WiFi 5 antaa sinulle nopean ja käytännöllisen yhteyden jokapäiväiseen käyttöön ja Gigabit LAN mahdollistaa pienviiveiset yhteydet verkkopeleihin.

Tällä kokoonpanolla pelaat testatusti esimerkiksi seuraavia pelejä Full HD tai WQHD-tarkkuudella:

Fortnite
CS:GO
Overwatch
League of Legends
PlayerUnknown’s Battlegrounds
Battlefield V

Kone soveltuu erinomaisesti videoeditointiin, pelaamiseen ja samanaikaiseen streamaamiseen sekä vaativaankin työkäyttöön.

Teholuokitukset
Näytönohjaimen PassMark tulos: 11998
Prosessorin PassMark tulos: 18323

Tekniset tiedot:
Tarkka malli: G15DH-NR015T
Prosessori: AMD Ryzen 5 3600X @ 3.80GHz (4.40GHz)
Näytönohjain: NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti 6GB
Muistit: 16GB DDR4
Kovalevy: 512Gt M.2 SSD
Näyttöliitännät: HDMI, DisplayPort
Verkkoyhteydet: LAN, WLAN, Bluetooth
Liitännät: USB3 Type-C, USB3 7kpl, 3.5mm audioliitännät
Käyttöjärjestelmä: Windows 10
Takuu: 26.10.2022 asti
Huomioitavaa: Tuote on uudenveroinen ja toimitetaan alkuperäisessä pakkauksessaan.

Huom! ALV 0% marginaaliverotus, tuotteen hintaan ei lisätä arvonlisäveroa.

Tietokoneeseen on asennettu valmiiksi Windows-käyttöjärjestelmä uusimmilla päivityksillä, ajurit ja päivittäiseen käyttöön tarvittavat maksuttomat perusohjelmat kuten tietoturva, nettiselaimet ja toimisto-ohjelmistopaketti.

Varasto loppu

Lisätiedot

Pelikone merkki

Asus