Hinnasto

Ota meihin yhteyttä, niin annamme sinulle alustavan kustannusarvion tietokoneesi huollolle. Alustava kustannusarvio myös tiskillä odottaessa ilmaiseksi.

Pikahuollot ja käytön opastus tiskillä odottaessa – 25€-50€

max. 15 min työt – 25€

max. 30 min työt – 50€

max. 60 min työt – 90€

Työt tuntiveloituksella – 60€/h

60€/h tai kustannusarvion mukaan

Kiirelisä – 35€

Kiireellisessä tilanteessa kiirelisän maksamalla huoltotapaus voidaan ottaa työn alle jonon ohitse, kun työtä ei voida tehdä odottaessa tiskillä.

Käyttöjärjestelmän uudelleenasennus – 50€

Windows, Linux ja Mac-käyttöjärjestelmät. Asennamme tietokoneen käyttövalmiiksi. Asennnukseen kuuluu tarvittavat ajurit, päivitykset sekä perusohjelmat.

Uuden tietokoneen käyttöönottoasennus – 45€

Asennamme tietokoneen käyttövalmiiksi. Asennnukseen kuuluu tarvittavat ajurit, päivitykset sekä perusohjelmat.

Tuulettimien puhdistus ja lämpötahnojen vaihto pöytäkoneelle – 25€

Koneen sisälle kertyy ajan mittaan pölyä, sekä prosessorin lämpötahnat kuivuvat menettäen lämmönjohtokykynsä. Tämän seurauksena kone käy kuumana ja tuulettimet huutavat äänekkäästi. Korkea lämpötila vaurioittaa tärkeitä komponentteja ja heikentää koneen suorituskykyä. Tämän huollon jälkeen koneen käyttölämpötila laskee, elinikä pitenee ja tuuletin on hiljaisempi.

Tuulettimien puhdistus ja lämpötahnojen vaihto kannettavalle – 35€

Koneen sisälle kertyy ajan mittaan pölyä, sekä prosessorin lämpötahnat kuivuvat menettäen lämmönjohtokykynsä. Tämän seurauksena kone käy kuumana ja tuulettimet huutavat äänekkäästi. Korkea lämpötila vaurioittaa tärkeitä komponentteja ja heikentää koneen suorituskykyä. Tämän huollon jälkeen koneen käyttölämpötila laskee, elinikä pitenee ja tuuletin on hiljaisempi. Huom! Hinta ei koske pelikannettavia. Kysy niistä arvio etukäteen mallikohtaisesti!

Vuosihuolto – 50€

  • Tarkistamme laitteen kunnon ja suorituskyvyn
  • Poistamme turhat ohjelmistot ja väliaikaistiedostot
  • Päivitämme ajurit ja tärkeät ohjelmistot ajan tasalle
  • Tämän lisäksi teemme virustarkistuksen sekä tarkistamme virustentorjunnan toimivuuden

Virusten ja mainosohjelmien poisto – 75€

Perusteellinen virusten ja haitallisten mainosohjelmien skannaus ja poisto. Vapauttaa koneen resurssit ja optimoi koneen suorituskyvyn oikeaan käyttöön. Palvelu pitää sisällään myös vuosihuollon.

Koti- ja yrityskäynnit – 60€/h + matkakulut

Minimiveloitus koti- tai yrityskäynnistä on 30€ + matkakulut. Matkakulut:
Tampereen seutu, max. 10 km ajomatkan päässä liikkeestämme – 30€
Tampereen seutu, max. 20 km ajomatkan päässä liikkeestämme – 45€
Alueen ulkopuolelle tehtävät matkat 1,25€/km (tukihenkilön matka edestakaisin). Kotikäyntinä tehdystä työstä voit hakea 60% kotitalousvähennystä. Lue lisää aiheesta: vero.fi

Etätuki – 60€/h

Voimme antaa tukea ja tehdä ohjelmistohuoltoja myös etänä. Lue lisää etätuesta.

Lausunto vakuutusyhtiölle – 60€

Vahingon sattuessa kannattaa ottaa yhteyttä vakuutusyhtiöön. Usein vakuutusyhtiöt haluavat kustannusarvion, jonka saat meiltä.

Kannettavan näytön vaihto – n. 100€-200€

Tarkka hinta määritellään vaihdettavan näytön koon, tekniikan ja resoluution eli tarkkuuden mukaan. Hinta sisältää näyttöpaneelin ja asennustyön.

Pöytäkoneen kasaus – alkaen 80€

Pöytäkoneen kasaus asiakkaan osista. Käyttöjärjestelmän ja ajureiden asennus veloitetaan erikseen (50€). Huom! Vesijäähdytetyt kokoonpanot kasataan tuntiveloituksella.

Muut työt

Teemme monenlaisia tietotekniikkaan liittyviä huolto- ja asennustöitä. Jos et löytänyt listalta suoraan oikeaa asiaa niin kysy rohkeasti kustannusarviota