Palvelut yrityksille

Me autamme, kun haluat ongelmatilanteiden sijaan keskittyä olennaiseen.

Tietotekniset ongelmat ovat monessa yrityksessä kompastuskivenä, vaikeuttaen sekä hidastaen työntekoa ja aiheuttaen turhautumista. Alan ammattilaisina tarjoamme yrityksellenne kattavat palvelut ja ratkaisut. Lue lisää palveluistamme alta.


Tarvekartoitukset


Laitteisto

Arvioimme käytössänne olevan laitteiston soveltuvuuden tarpeisiinne, sekä laitteiden yleiskunnon ja huoltotarpeen. Voimme myös auttaa päivittämään laitteistoa vastaamaan paremmin tarpeitanne.


Huollot

Arvioituamme laitteidenne kunnon sekä huoltotarpeen, mahdolliset huollot voimme tehdä paikan päällä tai liikkeessämme. Lue lisää huoltopalveluistamme.


Ongelmatilanteet ja ennaltaehkäisy

Tarvekartoituksessa huomioimme mahdolliset ongelmatilanteet sekä pyrimme ennaltaehkäisemään niitä. Useimmiten ongelmia aiheuttavat yhteensopimattomat laitteet ja ohjelmistot.

Tuki


Oma yhteyshenkilö

Saatte meiltä yrityksellenne oman yhteyshenkilön, joka tuntee käyttämänne laitteiston ja ohjelmistot kun tarvitsette apua.


Suojattu etäyhteys

Käytämme suojatun etäyhteyden muodostamiseen markkinoiden suosituinta yhteysohjelmaa, TeamVieweria. Tietoturva on erittäin tärkeää yritysten välisissä yhteyksissä, siksi valintamme on TeamViewer. Lisää yhteysohjelman tietoturvasta täältä.


Helppokäyttöisyys

Yhteydenotto tukeemme on tehty helpoksi. Voit ottaa yhteyttä suoraan yhteyshenkilöösi niin puhelimitse, sähköpostilla, chatissa sekä etätuen ohjelmaa käyttäen.

Verkkosuunnittelu


Palvelimet

Voimme toimittaa ja konfiguroida mm. NAS-, Active Directory- ja tulostinpalvelimet. Erikoisosaamisemme palvelinpuolella keskittyy QNAP-laitteisiin.


Varmuuskopiointi

Huolellisesti asennettu varmuuskopiointi parantaa tietoturvaa ja ehkäisee datahävikkiä laitteiston hajotessa. Voimme toimittaa niin laite- kuin pilvipohjaisia varmuuskopiointiratkaisuja.


Verkot

Suunnittelemme ja asennamme yritysverkot, myös langattomilla ominaisuuksilla.

Tietoturva


Tietoturvallinen kierrätys

Kierrätämme vanhat laitteet aina tietoturvallisesti. Käytössämme on tehtävään tarkoitetut erityiset työkalut ja ohjelmistot, joilla poistamme tiedostot ja kaiken muun datan pysyvästi.


Tietojen pelastus

Luonnonilmiöt ja muut ennalta-arvaamattomat tekijät voivat joskus aiheuttaa tietojen katoamisen. Teemme kaikkemme pelastaaksemme arvokkaat tietonne ja konsultoimme tarvittaessa tietojen palautukseen erikoistuneita yhteistyökumppaneitamme.


Ratkaisut

Suunnittelemme yrityksellenne sopivat tietoturvaratkaisut, sisältäen niin ohjelmistot kuin palomuurit sekä muut laitteet.