Palvelut

Meiltä saat kaikki kotitalouksien ja pienyritysten tietotekniikkaan liittyvät palvelut.

Asiantunteva huoltomme ratkaisee tietotekniset ongelmasi. Oli kyse sitten ohjelmisto- tai laitepuolen pulmista, toimitamme niihin ratkaisut edullisesti.


Ohjelmistohuollot


Käyttöjärjestelmät

Tunnemme Windows-, Mac- ja Linux-käyttöjärjestelmät erinomaisesti ja teemme käyttöjärjestelmäasennuksia ja -korjauksia päivittäin.


Ohjelmistot

Joskus päivittäisessä käytössä tarvittavat ohjelmat eivät toimi. Avaamme solmukohdat ja ohjeistamme ennaltaehkäisemään ongelmia. Ohjelmistohuolloissa on usein mahdollisuus myös etätukeen.


Tietoturva

Koska käsittelemme henkilökohtaisia tietokoneita, tietoturva on meille erittäin tärkeää. Pidämme huolen, ettei arvokkaat tiedot päädy vääriin käsiin. Lue lisää tiedostojen hävittämisestä.

Laitehuollot


Kannettavat

Huoltomme kattaa kaikki merkit ja mallit. Oli kyse sitten kevyestä puhdistuksesta, koneen suorituskyvyn parantamisesta tai isommasta remontista, meillä hoidat kannettavien huollot, korjaukset ja päivitykset nopeasti.


Pöytäkoneet

Jos pöytäkoneessasi on vikaa, niin voit tuoda konee meille tarkistettavaksi ja annamme laitteellesi huoltoarvion jo odottaessa. Rakennamme, huollamme ja päivitämme pöytäkoneet asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.


Oheislaitteet

Monet laitteet tarvitsevat oheislaitteita kaverikseen. Näillekin voi sattua ja tapahtua. Huollostamme saat apua myös oheislaitteiden kanssa.

Kotikäynnit


Tukihenkilö paikan päälle

Joskus ongelmatilanne vaatii paikan päällä käymistä. Tilaa tukihenkilö suoraan kotiisi! Yleisimmin tarvitut työkalut ja ohjelmat kulkevat meillä helposti mukana.


Kotitalousvähennys

Tiesitkö, että voit saada kotikäynnistä 40% kotitalousvähennyksen? Verotuksessa vähennys koskee laitteistojen, ohjelmistojen sekä tietoturvan ja tietoliikenteen asennusta, huoltoa ja opastusta.