Tietokonehuolto

Asiantunteva ja laadukas tietokonehuolto Tampereella. Huollamme koneita sekä omissa tiloissamme että kotikäynteinä. Tarjoamme myös ylläpitopalveluita ja tukea tietokoneiden ja oheislaitteiden käyttöön.

Tietokonehuolto-osaamiseemme kuuluu muun muassa:

Tietokoneiden korjaus ja vikaselvitykset

Huollossamme tutkimme laitteen kunnon ja mahdolliset viat. Paikallistamme mahdolliset viallisten komponenttien aiheuttamat ongelmat, sekä tutkimme käyttöjärjestelmän mahdollisen uudelleen asennuksen tarpeen. Selvitämme sinulle aina kustannusarvion huoltotoimenpiteistä.

Käyttöjärjestelmien huollot ja uudelleenasennukset

Myös tietokoneen käyttöjärjestelmä vaatii välillä huoltoa. Tunnemme niin Windows-, Linux- kuin Mac-käyttöjärjestelmät. Uudelleenasennuksessa asennamme tietokoneen käyttövalmiiksi. Asennuksiin kuuluu tarvittavat ajurit, päivitykset sekä perusohjelmat.

Tietokoneen tuulettimien puhdistus ja lämpötahnojen vaihto

Koneen sisälle kertyy ajan mittaan pölyä, sekä prosessorin lämpötahnat kuivuvat menettäen lämmönjohtokykynsä. Tämän seurauksena kone käy kuumana ja tuulettimet huutavat äänekkäästi. Korkea lämpötila vaurioittaa tärkeitä komponentteja ja heikentää koneen suorituskykyä. Tämän huollon jälkeen koneen käyttölämpötila laskee, elinikä pitenee ja tuuletin on hiljaisempi.

Tietokoneen vuosihuollot

  • Tarkistamme laitteen kunnon ja suorituskyvyn
  • Poistamme turhat ohjelmistot ja väliaikaistiedostot
  • Päivitämme ajurit ja tärkeät ohjelmistot ajan tasalle
  • Tämän lisäksi teemme virustarkistuksen sekä tarkistamme virustentorjunnan toimivuuden

Virusten ja mainosohjelmien poistot

Perusteellinen virusten ja haitallisten mainosohjelmien skannaus ja poisto. Tietokoneen tietoturva laitetaan kuntoon ja ajan tasalle. Samalla tietokoneen resurssit vapautuvat oikeaan käyttöön ja suorituskyky paranee. Teemme tietokoneen vuosihuollon samassa yhteydessä, jolloin myös järjestelmäpäivitykset ja ajurit tulevat ajan tasalle parantaen tietoturvaa.

Pikahuollot ja käytön opastus tiskillä odottaessa

Vähän aikaa vievät huoltotoimet ja käytön opastus voidaan tehdä liikkeessämme palvelutiskillä odottaessa.

Vikaselvitykset ja lausunnot vakuutusyhtiöille

Tietokoneen rikkoutuessa tai vahingon sattuessa käännytään usein vakuutusyhtiön puoleen. Vakuutusyhtiöt yleensä haluavat ammattilaisen tekemän lausunnon, jonka saat meiltä kustannusarvioineen.

Vaativammat huoltotyöt

Päivittäisten asennuksien ja huoltojen lisäksi suoritamme haastavampia ja erikoistyökaluja vaativia huoltotöitä. Kysy rohkeasti lisää!

Palvelut kuluttaja-asiakkaille

Palvelut yritysasiakkaille

Toiminta-alueena pääasiassa Tampereen seutu eli Tampere, Nokia, Pirkkala, Ylöjärvi, Kangasala ja Lempäälä. Sopimuksen mukaan myös kauemmas!.

Huoltopalvelumme suora puhelinnumero: 050 443 6473

 

Tietokonehuolto Tampere