Tietoja koneista

Verkkokaupassa ja myymälässä myynnissä oleva käytetty tietokone on ollut yleensä aiemmin käytössä isommissa yrityksissä. Kaikki käytetyt tietokoneet käyvät meillä läpi perusteellisen tarkistuksen, puhdistuksen ja kunnostuksen ennen myyntiin päätymistä:

  • Käytetty tietokone tutkitaan perusteellisesti ja sille suoritetaan laitteistotestaus
  • Tutkimuksen pohjalta kone saa kuntoluokituksen ja tarvittaessa huoltosuunnitelman
  • Käytetyt tietokoneet huolletaan ja puhdistetaan perusteellisesti sekä sisältä että ulkoa
  • Käyttöjärjestelmän asennuksen jälkeen kannettavalle tietokoneelle suoritetaan akkutesti todellisen akkukeston selvittämiseksi

Koneesi toimitetaan siis täysin käyttövalmiina, huollettuna, puhtaana ja ajantasaisella tietoturvalla.

Akkutesti

Akkutesti suoritetaan toistamalla Full HD -tasoista videota YouTubesta. Testauksen aikana koneessa on näytönkirkkaus 100% ja mahdollinen näppäimistön taustavalaistus sammutettuna.

Kuntoluokat


Erinomainen

Ulkoisesti lähes uuden veroinen. Koneessa korkeintaan hyvin pientä käytön jälkeä. Erinomaisen koneen näyttöpaneeli on aina virheetön.


Hyvä

Kannessa ja rungossa on normaalia käytössä tullutta kulumaa, joka ei vaikuta käyttöön. Näyttöpaneelissa saattaa olla pieniä huomaamattomia jälkiä, jotka eivät vaikuta olennaisesti koneen käyttöön.


Kohtalainen

Tuotteessa on enemmän kosmeettisia haittoja, kuten isompaa kulumaa näytössä tai rungossa. Kosmeettiset puutteet eivät vaikuta koneen toimivuuteen.


Kulunut

Koneessa on isompaa kolhua, halkeamaa, naarmua näytössä tai esimerkiksi jokin liitäntä voi olla rikki. Toiminnalliset viat on aina mainittu erikseen tuotetiedoissa.